Dodano: 2010-05-04 18:10
no i trzymam za słowo :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-05-04 21:27
Mnie niestety teraz nie będzie... Za to mam taką skromną nadzieje, że na jeden dzień zajrzę do Wrocławia, jakoś 4-5 czerwca na jakieś wiosenne piwko :D
Ps. Sumo My się jeszcze zgadamy co do Sabatona bo liczę na Twoją obecność na koncercie(no i na ten medal może...? :D )
Wybacz Tomek, że się nie pojawię teraz na Twoim B-day party... ale niestety juwy w Toruniu mnie zatrzymują, wybaczysz, prawda?<słodkie oczka ze shreka> :D
Dodano: 2010-05-04 22:32
Wybaczy wybaczy
spróbowałby nie wybaczyć
:)
Dodano: 2010-05-04 23:25
A właśnie Celinka... Jeśli bym zajrzała w czerwcu... to w razie czego bym mogła liczyć na skromny nocleg u Ciebie ? :)
Dodano: 2010-05-04 23:35
Jeśli będzie to w innych dniach niż 5-6 czerwca to oczywiście że tak, jeśli planujesz przyjazd w tych właśnie dniach to mnie we Wrocławiu nie będzie niestety 
Dodano: 2010-05-05 04:14
Celinka, 6go czerwca Oskar ma chrzciny tak tylko przypomnieć chciałem...
Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.
Dodano: 2010-05-05 10:53
No to właśnie kochanie napisałam że mnie 5 i 6 czerwca nie ma co we Wrocławiu szukać co nie?
Przecież pamiętam że jedziemy...
Dodano: 2010-05-05 11:44
W takim wypadku będę musiała się inaczej zorganizować, ale ja już coś wymyślę ]:->
Dodano: 2010-05-06 14:57
Mózg mi źle przeczytał to co napisałaś Celinko
Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.
Dodano: 2010-05-09 10:16
To kiedy to spotkanko
?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-05-09 15:31
No ja będę 4 czerwca Natalio :D O ile przyjmiesz mnie pod skrzydełka swoje no i się pobawimy jakoś?! :D A ja 5 czerwca będę zmykała na Sabatona itp 
Dodano: 2010-05-09 23:20
W najbliższy czwartek są juwenalia, więc jak Bastet chcesz, to możesz nas na Polach Marsowych dopaść :) Potem aż do czerwcowego FAPu będzie ciężko :)
Dodano: 2010-05-10 14:16
Zgadamy sie jakos:) dam znac :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-05-10 17:25
Hehe luz :D:)
Dodano: 2010-06-07 12:08
Odswiezam jako ze 12 bedzie kolejny FAP przyjmuje zapowiedzi kto sie wybera nań,bo od moich ur.nie mielismy sie okazji spotkac w wiekszym gronie 
Dodano: 2010-06-07 12:59
Celinka zapowiada że na 99% będzie :) trzeba się trochę rozluźnić bo mi sesja daje nieźle w kość
Dodano: 2010-06-07 13:03
Exactly
A Tomasz bedzie?:)
Dodano: 2010-06-07 13:31
Tomek musi do 16go oddać pracę magisterską i nie wiem czy się wyrobi (mam wielką nadzieję, że tak, zresztą ja do teo samego terminu muszę oddać pracę licencjacką, więc też mam nadzieję, że się wyrobię) więc może po prostu sam się wypowie, bo mimo wszystko za własnego chłopaka decydować sama nie będę :)
Dodano: 2010-06-07 14:16
Hmm na 99% będę bo z wszystkim póki co udaję mi się wyrobić, więc na fapie można na moją obecność liczyć:) A jak reszta?
Dodano: 2010-06-07 14:34 Zmieniono: 2010-06-07 14:42
Napisze smsa do kolegi Nowotwora bo cos ostatnio pytal o impreze
i dam Wam znac
Po paru mij in wyslaniu smsa: postra sie byc ale da znac jeszcze
Dodano: 2010-06-07 15:10
No i super:) może ktoś jeszcze się zdecyduje (jeszcze trochę czasu zostało więc na pewno ktoś się znajdzie) 
Dodano: 2010-06-07 16:15
Oby bo tesknie za naszymi imprezami
ktore zawsze sie ciekawie koncza
Dodano: 2010-06-07 18:01
Aha, tak tak, te imprezy to się aż za ciekawie kończą 
Dodano: 2010-06-08 08:47
Ano :)
Dodano: 2010-06-08 19:06
Możliwe, że dwójka moich znajomych też wpadnie:)